Style

Ljubav

Jesenje boje koje nikad neće izaći iz mode! Sjajne kombinacije!

Kako jesen odmiče, ulice se sve više pune odećom prirodnih, zemljanih tonova koji osim što su klasični, ove godine su u trendu. Jesenje boje koje nikad neće izaći iz mode! Sjajne kombinacije! Od tamno smeđe do krem bele, nose se sve nijanse smeđe. Ali tri boje se posebno se izdvajaju.

Jesenje boje koje nikad neće izaći iz mode! Sjajne kombinacije! Screenshoot/Instagram




Boja čokolade

Tamno smeđa je idealna boja za zimske mesece, a ove godine je zastupljena u mnogim kolekcijama. Na svetskim pistama i uličnoj modi među trendseterkama možete naići na mnoge džempere, vunene kapute u ovoj boji. Ali, definitivno najzanimljivije su tamnosmeđe kožne pantalone, kožne haljine i kaput u toj boji. 

Savet:

Ponesete li tako "jak" odnosno upečatljiv odevni komad ostatak stajlinga mora da bude diskretniji.



Boja karamele

Ovo je definitivno boja ove jeseni. Trend je krenuo s čizmama u toj boji, a nastavlja se s kaputima, blejzerima i suknjama koje su u boji karamele potpuno in.

Pored toga što je moderna i elegantna istovremeno je bezvremenska i klasična. Zato, ako je već nemate u svom garderoberu, možda je ova zima pravi trenutak da investirate u klasičan kaput u boji devine dlake.


 

Boja vanile

Reč je o boji koja je veoma svestrana i laka za kombinovanje. Lepo izgleda na ženi i kada kombinujete isključivo bež tonove, od glave do pete. S njom nema greške!

Ako više volite svetlije tonove, možete nositi svetle bež tonove, koji se lepo slažu u kombinacijama s drugim smeđim bojama gde odmah autfit čine "lakšim".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>