Zadruga

Parovi

Miljana Kulić: Protiv smrada podnosim tužbu! Debelo će da plati! (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola još jednom su se osamili kako bi porazgovarali o sudbini deteta koje Kulićeva nosi, između ostalog pomenula je i Bojana Tomovića. Protiv smrada podnosim tužbu! Debelo će da plati!

Miljana Kulić: Protiv smrada podnosim tužbu! Debelo će da plati! (VIDEO) Screenshoot/Youtube"Ja ne znam, Lazare, ja hoću sutra da odem kod ginekologa, kod svih lekara, sve nalaze da uradim. Kad odem kod ginekologa reći ću šta sam sve pila." - ispričala je Miljana, a onda otkrila da će tužiti Bojana Tomovića:

"Protiv smrada Tomovića podnosim privatnu tužbu. Za ovo poniženje što sam pretrpela u ponedeljak? Debelo će da plati. Ko god bude ukaljao moju obraz i čast, ispaštaće. Pravda je spora, ali dostižna." - rekla je Miljana Kulić.Miljana je zatim ispričala Zoli koliko joj je teško zbog svega i da ne zna šta da radi, ali i da je pre prvog rijalitija bila "skroz normalna", osim toga što je zvala pevače...  Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>