Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Riba zadovoljna u ljubavi, Bik je danas smiren i spokojan...  Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 16. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Sve o čemu budete razmišljali i o čemu budete maštali, želećete što pre da ostvarite. Srećom, vaši ciljevi neće biti nerealni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, u kontaktu sa partnerom bićete vrlo pažljivi i obzirni. Slobodni će biti zapaženi u društvu. Moguć je flert sa osobom koja je zauzeta.

POSAO
Napredak na polju finansija, ne samo da će vas obradovati, već će vas i dodatno motivisati kada je reč o ispunjavanju vaših trenutnih poslovnih ciljeva.

ZDRAVLJE
Nećete imati zdravstvenih problema.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete se osećati smireno i spokojno. U večernjim satima bićete pomalo nostalgični i prisećati se srećnih trenutaka iz daleke prošlosti.

LJUBAV
Bićete stidljivi, pa nećete puno toga konkretnog preduzeti u prisustvu osobe koja vas sve više zanima. Onima koji su u vezi predstoji idiličan dan na ljubavnom planu.

POSAO
Svi poslovni zadaci iz praktične oblasti danas vam mogu biti teški za obavljanje. Međutim, vaša sada pojačana kreativnost može vam po tom pitanju donekle pomoći.

ZDRAVLJE
Bićete pospani.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Nastojaćete da postignete, a zatim i sačuvate svoj unutrašnji mir. Nećete dozvoliti da vam išta naruši dobro raspoloženje.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, uživaćete u vremenu koje sa voljenom osobom budete proveli nasamo, u četiri zida. Slobodni će delovati atraktivno, ali i nezainteresovano za svoje okruženje.

POSAO
U slučaju da se baviti nekim umetničkim poslom, bićete vrlo uspešni tokom današnjeg dana. Ostali će u širokom luku izbegavati kompleksne poslovne zadatke.

ZDRAVLJE
Budite oprezni pri konzumaciji alkohola.


Rak 22.6. - 22.7.

Tokom današnjeg dana nećete se susresti ni sa jednom situacijom koja će se na vas odraziti negativno. Sve će biti baš onako kako biste i vi sami poželeli.

LJUBAV
Slobodni će verovatno uživati u druženju sa prijateljima, mada jedan njihov drugarski odnos može prerasti i u nešto više. Zauzeti će se dogovarati sa partnerom oko zajedničkih ciljeva.

POSAO
Sjajno ćete se sporazumevati, kako sa bliskim, tako i sa daljim saradnicima. Imaćate podršku potrebnu za započinjanje jednog novog projekta.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete puni samopouzdanja. Vaš autoritet biće vrlo poštovan, pa će i vaša uloga u društvu danas biti dominantna.

LJUBAV
Ako ste slobodni, više osoba će pokazivati interesovanje za vas, ali se vama nijedna od njih neće specijalno dopasti. Zauzeti će u emotivnom smislu biti pomalo zahtevni.

POSAO
“Kockice” će se najzad složiti upravo onako kako ste priželjkivali. Vaše rukovodeće sposobnosti i veština u organizaciji posla doći će do punog izražaja.

ZDRAVLJE
Izađite na svež vazduh.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas se možete voditi idealizmom, međutim, nećete uraditi ništa što bi moglo da vas dovede u nezgodnu situaciju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, želećete da se malko distancirate od partnera kako biste na miru uživali u nekim svojim hobijima. Slobodni će biti nezainteresovani za ljubavne prilike.

POSAO
Želećete da usavršite svoje veštine kako biste na radnom mestu u skorijoj budućnosti ostvarili bolji rejting i zavredeli veće poštovanje pretpostavljenih.

ZDRAVLJE
Hidrirajte se redovno.



Vaga 23.9. - 22.10.

Na okolinu ćete ostavljati utisak nedovoljno pristupačne osobe koja svoju privatnost ljubomorno krije i od svojih bližnjih.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, vaša strastvenost doći će do izražaja, te vas očekuje dinamičan dan na ljubavnom planu. Slobodni će biti vrlo zavodljivi, ali i nepoverljivi.

POSAO
Na finansijskom planu sleduje vam veoma povoljan razvoj događaja. U kontaktu sa nadređenima nemojte previše insistirati na ispravnosti svojih stavova.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete vrlo usmereni na potrebe ljudi iz vašeg bližeg okruženja. Nastojaćete da uslišite njihove želje, možda i na sopstvenu štetu.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, svom partneru možete biti glavni oslonac. Ljubav i razumevanje koje ćete mu pružiti biće vam uzvraćeni. Slobodni će šarmirati svoju okolinu.

POSAO
U saradnji sa dugogodišnjim kolegama uspešno ćete privesti kraju rad na jednom važnom projektu. Bićete vrlo kooperativni i spremni za inovacije.

ZDRAVLJE
Nećete imati problema sa zdravljem.


Strelac 21.11.- 21.12.

Preuzimaćete na sebe i one odgovornosti koje nisu u vašoj nadležnosti. Želećete da imate punu kontrolu nad situacijom.

LJUBAV
U ljubavi ćete se postavljati zrelo i savesno. Zauzeti će poraditi na svom odnosu sa partnerom. Slobodni će, za početak, znati šta im nije potrebno na emotivnom planu.

POSAO
Bićete vrlo vredni, pa ćete prebrinuti i one poslovne obaveze koje nisu bile hitne. Takođe ćete biti predusretljivi i pomoći svojim kolegama u ispunjavanju njihovih zaduženja.

ZDRAVLJE
Ne preskačite obroke.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti vrlo kreativni, maštoviti i sposobni da u svemu vidite dobro. Svojom energijom privlačićete interesantna zbivanja.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, moći ćete da osvojite koga poželite. Svi vaši kvaliteti doći će do punog izaražaja. Zauzeti će provesti prijatno popodne u partnerovom društvu.

POSAO
Vašoj viziji može nedostajati temelj kako bi se materijalizovala. Ipak, saradnici će vam pružiti snažan oslonac jer ćete ih “zavesti” svojim velikim entuzijazmom.

ZDRAVLJE
Odlično ćete se osećati.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete biti dosta pasivni, ali se iza toga neće kriti lenjost, već vaša potreba da usporite i sagledate šta vam je prethodni period doneo.

LJUBAV
Ako ste slobodni, može vam se javiti osoba prema kojoj ste nekada gajili snažna osećanja. Zauzeti će u svemu moći da se oslone na svog partnera.

POSAO
Predstoji vam ne naročito dinamičan dan na radnom mestu. Sa druge strane, to će vam omogućiti da se posvetite rešavanju nekih zaostalih poslovnih pitanja.

ZDRAVLJE
Niste u najboljoj kondiciji.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete kroz spremnost na dogovor i kompromis moći da predupredite neprilike bilo koje vrste, ili da se brzo izbavite iz neke neugodne situacije.

LJUBAV
Ako ste slobodni, imaćete više osoba na pameti, a i sami se možete naći na meti nekoliko različitih udvarača. Zauzeti će biti vrlo zadovoljni razvojem događaja na ljubavnom planu.

POSAO
Sve obaveze sa kojima se danas budete susreli uspećete da prebrinete u veoma kratkom roku. Pokazaćete se odlično u bilo kom vidu timskog rada.

ZDRAVLJE
Bićete puni energije.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>