Zadruga

Parovi

Zadruga 3 izbacivanje: Ivana Radić priznala prema kome gaji simpatije! (VIDEO)

Izbacivanje! Ivana Radić je zadrugarka koja je sinoć napustila rijaliti program "Zadrugu 3" izgubivši u duelu od Stefana Karića sa osvojenih 3% glasova, a nju je u studiju dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, ali i predstavnici sedme sile.  Ivana Radić priznala prema kome gaji simpatije!

Zadruga 3 izbacivanje: Ivana Radić priznala prema kome gaji simpatije! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Voditeljku je zanimalo šta se desilo između nje i Baneta Čolaka budući da su imali veoma prisan odnos, a Radićeva je istakla da su oni isključivo prijatelji. 

"Ništa se sa njim nije desilo, on je mene gledao kao brata. Sve je bilo drugarski." - ispričala je Ivana.  

Osim toga, Ivana se čak i poljubila sa Mlađanom Jovanovićem, ali njih dvoje kasnije nisu nastavili kontakt.

"Bezveze mi je ispalo jer Mlađa i ja nismo razgovarali pre toga. Nismo imali razgovor koji bi prethodio tome. To je bio poljubac za laku noć." - ispričala je Ivana o svom odnosu sa Mlađanom Jovanovićem.
 
Budući da rijaliti program "Zadrugu 3" svakodnevno intrigira odnos Ive Grgurić, Stefana Karića i Jelene Pešić, evo šta o tome kaže Ivana koja je sa njima živela nekoliko nedelja. 

"Mislim da se Stefanu Jelena sviđa, a u Ivu se razočarao zbog njenih nekih komentara, tako da će možda biti nešto između njega i Jelene." - ispričala je Radićeva, a onda je otkrila kakvo mišljenje ima o Vladimiru Tomoviću.

"On (Vladimir) je dobar dečko, njegovo ponašanje je na mestu, ali on nije moj tip i to je to. Ja sam rekla da mi se Mlađa fizički sviđa, ali na kraju se desilo da su sa Filipom izbile neke simpatije." - otkrila je Radićeva. 

Radićeva je tokom svog gostovanja u studiju napisala pismo kojim je imenovala novog vođu, a koga je ona izabrala, ostaje da vidimo. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>