Region

Svet

Ivan Milinković nova solo pesma i spot - Ne voli me, zažalićeš! (VIDEO)

Dugogodišnji pevač "Legendi" Ivan Milinković je nedavno napustio grupu i započeo samostalnu karijeru. Nova solo pesma i spot "Ne voli me, zažalićeš"! Tema pesme je intrigantna, muška strana je željna slobode, kaže pevač.

Ivan Milinković nova solo pesma i spot - Ne voli me, zažalićeš! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePevač "Legendi" Ivan Milinković, koji je napustio grupu i započeo samostalnu karijeru, predstavio je novi solo singl i spot "Ne voli me, zažalićeš". U pitanju je pop balada koja će, kako se najavljuje, iznenaditi mnoge poklonike njegovog rada.

Za muziku i aranžman bio je zadužen Predrag Stojković, a tekst je napisao Dragan Milošević."Razlog mog odlaska u solo vode mislim da će biti potvrđen tek ovom, trećom numerom, jer je konceptualno i aranžmanski potpuno drugačija od svega što sam godinama radio. Mnogi od nas požele bar jednom da budu sami. U pesmi koju vam predstavljam, muška strana željna je slobode. Tema je intrigantna, a verujem da ću spotom zadovoljiti istančan sluh onih koji prate moj rad."

Prve samostalne koncerte Milinković će održati 16. oktobra u Loznici, tri dana kasnije u Šapcu i u Ljuboviji 29. oktobra.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>