Region

Svet

Region

Serija Senke nad Balkanom druga sezona uskoro! (VIDEO)

Prvu sezonu obeležio je jedan krvavi maskenbal...  U svakoj legendi ima zrnce istine! Publika u regionu oduševljena prvom epizodom nove sezone! Serija "Senke nad Balkanom" druga sezona uskoro i na tv-u, tačnije na televiziji Nova S.

Serija Senke nad Balkanom druga sezona uskoro! (VIDEO) Foto: Facebook



Prvu sezonu obeležio je jedan krvavi maskenbal. Šta će se dešavati na beogradskim balovima, saznajte u novoj sezoni koja počinje ove jeseni na kanalu Nova S.

I u drugoj sezoni glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović), pratiće krvavi trag poremećenog ubice, čime će postepeno otkiti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Bio je jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, vođa Tula, ali je neslavno završio. Doktora Avakumovića na čelu tajnog društva zamenila je Maja. Kakva je sudbina Tula ostaje nam da vidimo krajem oktobra.

General Živković je pravi gospodar Srbije. Ništa nije moguće uraditi bez njegovog odobrenja. Hoće li uspeti da održi svoje pozicije moći i tokom druge sezone?

Državni tužilac Vojin Đukić nalazi se u centru zbivanja prve sezone. Nakon što je njegova supruga, Violeta Đukić, ubijena postaje posebno oprezan ali ne dovoljno. Završio je kao Violeta. Ko će još ostati bez glave?



Kozacima niko ništa ne može. Oni su u Srbiji država za sebe. Hoće li uspeti da očuvaju svoju poziciju i u drugoj sezoni?

Nekada je najvažnije sačuvati fotelju. To zna načelnik policijske uprave Beograd. Između služenja zakonu i služenja moćnijim od sebe, bira ono što je najbolje za njegov opstanak. Kakva će biti njegova uloga ove jeseni, gledajte na kanalu NOVA S!

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>