Svet

Region

Kevin Spejsi kod Noleta večerao ajvar i kajmak, a foto aparat nije ispuštao!

Slavni glumac je u Beograd stigao iz Izraela 6. oktobra u večernjim satima. Kevin Spejsi kod Noleta Đokovića večerao ajvar i kajmak, a foto aparat nije ispuštao iz ruku! U jednom momentu između zavesa je provukao svoj aparat, očigledno u želji da se našali sa ekipama, pa je i on fotkao.

Kevin Spejsi kod Noleta večerao ajvar i kajmak, a foto aparat nije ispuštao! Screenshoot/Instagram
Spejsi je jučerašnji dan proveo šetajući Beogradom, obišao je Kalemegdan, da bismo ga u večernjim časovima uhvatili u restoranu našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića na Novom Beogradu.

Glumca je u restoranu dočekao Noletov najmlađi brat Đorđe (24), sa kojim je Spejsi uživao do 23 časa. kako piše Telegraf, Kevin Spejsi je pio konjak, dok je ostatak ekipe cirkao rakiju i vino. Glumac je večeru počeo čorbom, potom je probao ajvar i kajmak, a za glavno jelo uzeo je meso.

Spejsi je, inače, zamolio da se zbog privatnosti na prozore navuku zavese, kako ga paparaci ne bi slikali dok večera. U jednom momentu između zavesa je provukao svoj aparat, očigledno u želji da se našali sa ekipama, pa je i on fotkao.

Aparat, inače, nije ispuštao za sve vreme koje je proveo u Beogradu, pa nema sumnje da će sa sobom poneti lepe uspomene.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>