Region

Svet

Ana Nikolić u vezi sa svojim šoferom, Rasta napravio skandal!

Pevačica Ana Nikolić u vezi sa svojim šoferom, Rasta napravio skandal! Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom- tvrdi izvor.

Ana Nikolić u vezi sa svojim šoferom, Rasta napravio skandal! Svet PlusAna Nikolić je, navodno, već dva meseca u vezi sa izvesnim Ivanom, koji je njen lični šofer. Ana je ovu informaciju krila od javnosti, ali i od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, piše "Srpski telegraf". To se reperu, kako se navodi, nije dopalo.

- Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludeo je, a Ana je presrećna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu naterao da smrša - naveo je izvor pomenutog lista i dodao:

- Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila. Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno.
Kako se dalje navodi, Ana i Ivan su prošle nedelje bili u Makedoniji i tada je Rasta saznao za njihovu vezu.

- Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: "Šta je, bre, sa tobom, jesi li ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Jesi li ti svesna šta radiš? - rekao je, prema rečima izvora, Rasta Ani.

Ani je, kako navodi pomenuti list, bilo neprijatno što je Ivan to čuo, pa je Rasti spustila slušalicu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf


>