Zadruga

Parovi

Zola nasmejao zadrugare svojim pričama: Oko Niša kiša, a u Nišu crno! (VIDEO)

Lazar Čolić otkrio zadrugarima kako je izgledao Miljanin i njegov pohod za novcem i gubljenje istog u kladionici. Verujemo da mu tada ni malo nije bilo do smeha ali sada je Zola nasmejao zadrugare svojim pričama. Oko Niša kiša, a u Nišu crno!

Zola nasmejao zadrugare svojim pričama: Oko Niša kiša, a u Nišu crno! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Marko Janjušević Janjuš, Bora Santana i Rade Lazić su tokom ranih jutarnjih sati pričali sa Lazarom Čolićem Zolom o dogodovštinama koje su di-džej i Miljana Kulić imali dok su boravili u Nišu.

Naime, Zola je otkrio zadrugarima kako su izgledali trenuci kada su on i Miljana zarađivali novac u igrama na sreću.

"To je haos, ispalo je da sam ja za sve kriv. Vratila mi je laptop, vratila mi je dosta garderobe. I ja sam se ponašao strašno i ona je prema meni. Ja sam svestan da tim načinom života nismo mogli živeti. Uvek je dete imalo sve, kada idemo u kazino, tu su odmah sokovi, kafe. Dva neka aparata, dođeš uvališ se i samo stiskaš, bilo je i po 50.000 dinara. Ja sam u kladionici bio u plusu majke mi." - pričao je Zola, a onda je nastavio:

"To je propast, tu je bolje da čovek ne dobije ništa. Desilo se sve slučajno. Izlazimo mi u četiri noću po cigarete, a ona samo ima 300 dinara u novčaniku. Mi vidimo rulet i onaj aparat i onda smo počeli. Uopšte nije bilo priče o tome. Mi kao treba da idemo u grad, kada smo trebali da krenemo, baka je bila protiv. To je sve razlika 30 kilometara. Svašta nešto sam ja proževeo tada sa njima, one su se mnogo svađale. Što se tiče Marijinog izlaganja za Željka, ja to razumem. I njih dve (mama i baka) kada su se svađale, to je brzo prošlo. Tako da se nadam da će i ovo popustiti. Jedino što ne podržavam to što me naziva kockarom." - pričao je Čolić, a zadrugari su se smejali njihovim dogodovištinama.

"Bilo pa prošlo. Jel to sve u Nišu bilo?"- upitao je Janjuš.

"Sve je to u Nišu bilo. Oko Niša kiša, a u Nišu crno. Kod nas je padao led."- rekao je Zola kroz smeh.

Pogledajte Zolinu urnebesnu priču, o kojoj kaže da može knjigu napisati!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>