Region

Svet

Premijera: Dejan Cukić pesma i spot - Ulica bez brojeva! (VIDEO)

Premijera! Dejan Cukić pesma i spot "Ulica bez brojeva"! Ako se ne računa jedno kompilacijsko izdanje sa dve nove pesme, poslednji album "Ubrzanje" Dejan objavio 2008. godine.

Premijera: Dejan Cukić pesma i spot - Ulica bez brojeva! (VIDEO) Foto: FacebookDejan Cukić i njegov bend "Spori ritam" objavili su u četvrtak na "Jutjubu" spot za naslovnu pesmu sa albuma "Ulica bez brojeva", koji će uskoro biti objavljen za PGP RTS. Ovo je, posle numere "Pamet u glavu", drugi najavni singl pred izlazak izdanja koje će označiti prekid duge diskografske pauze "srpskog Džegera", kako ga mnogi zovu. Ukoliko se ne računa jedno kompilacijsko izdanje sa dve nove pesme, poslednji album "Ubrzanje" Dejan je sa ekipom objavio još 2008. godine.

Muziku za pesmu "Ulica bez brojeva" komponovao je klavijaturista benda Dragan Mitrić, Cukićev saradnik još iz školskih dana, dok je tekst delo Nikole Čuturila Čuture, koji je napisao nekoliko Dejanovih velikih hitova.

"Gledajte, delite, širite glas. Mnogo volim ovu pesmu"- napisao je Cukić na svom fejsbuk profilu uz postavljen spot. Komentare pune pohvala odmah su ostavili mnogi njegovi verni poštovaoci, kolege i prijatelji.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>