Style

Ljubav

Horoskop otkriva koja tri znaka moraju da budu oprezni dok vlada Vaga!

Dok vlada Vaga, do 23. oktobra, tri znaka uhvatiće se u koštac sa teškim izazovima! Horoskop otkriva koja su to tri znaka moraju da budu oprezni! U astrologiji je vrlo važno tumačenje elemenata. Element Vage je vazduh, a to znači da vodene horoskopske znakove očekuje nestabilan period.

Horoskop otkriva koja tri znaka moraju da budu oprezni dok vlada Vaga! Svet PlusDok Voda i Zemlja funkcionišu u savršenoj harmoniji, Voda i Vazduh stvaraju cunami, haos i nestabilnost. Vaga je vrlo pravična, pa će zakon karme u njenom periodu naplatiti mnoge dugove, ali i vratiti dobra dela. Evo koja tri znaka očekuje rizičan period tokom vladavine Vage, odnosno do 23. oktobra 2019. godine:

Rak – talasi jakih emocija

Sunce u periodu Vage prolazi kroz vašu četvrtu kuću koja simbolizuje dom i porodicu. Moguće je da ćete u narednom periodu imati problema kod kuće i teško ćete pronalaziti emotivnu sigurnost. Rak je vrlo emotivan znak, a sada Sunce baca sjaj na njegovo najemotivnije polje, pa će mnoga osećanja isplivati na površinu. Vrata kosmosa su otvorena za vaše nedaće, zato pokažite svoje emocije. Sada je dobro da se posvetite članovima porodice i obnovite neke zapostavljene odnose. To će učiniti da se osećate bolje.

Škorpija – čežnja za samoćom

Sunce obasjava vašu 12. kuću, odnosno kuću tajni i karme. Drage Škorpije, uskoro će vaš rođendan, zato će mnogi od vas želeti da se osame i razmisle šta su to uradili u prethodnom periodu. Često će biti nemoguće da pronađete prostor za sebe što će negativno uticati na vaše raspoloženje. Bićete samokritični i često ćete sebe podsećati na greške iz prošlosti. Sumiranje prethodne godine lakše ćete podneti u društvu iskrenog prijatelja. Ne plašite se da pokažete emocije.

Ribe – emotivna evolucija

Drage Ribe, Sunce trenutno prolazi kroz vašu osmu kuću koja predstavlja seksualni život i transformaciju. Puno ćete razmišljati o tome šta treba da promenite u svom životu. Bićete spremni da se menjate, ali budite svesni da pozitivna transformacija ne može da se dogodi preko noći. Mnoge Ribe biće opterećene ljubavnim problemima, pogotovo one koje su usamljene. Ne razmišljajte i ne analizirajte previše, Izađite iz zone komfora i dopustite da vas talas ljubavi ponese.

Viber

Autor: O.J
Izvor: lovesensa.rs

Povezane vesti:


>