Region

Svet

Kaliopi vas zove na novo druženje! Novembar u Srbiji!

Prošlogodišnji Kaliopin koncert u Beogradu mediji su opisali kao: "magija Kaliopi", "muzička poslastica", "spektakularan koncert"... Makedonska pevačica Kaliopi vas zove na novo druženje! Novembar u Srbiji! Pred beogradskom publikom biće 9. novembra u Kombank dvorani. 

Kaliopi vas zove na novo druženje! Novembar u Srbiji! Screenshoot/InstagramPrepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su "Bato", "Kofer ljubavi", "Znam da te volim", "Melem", "Crno i belo", "Vučica", "Poželi", "Nevinost", "Mrvica", "Oprosti", "Rođendan", "Presuda" i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.

"Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali u Beogradu i po Srbiji ... Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze. Kombank dvorana je prostor u kojem nastupam prvi put i nestrpljiva sam da osetim magiju ove dvorane. Ja i moj bend smo spremni i jedva čekamo da zapevamo zajedno sa mojim Beograđanima", izjavila je Kaliopi.

Pored Beograda, Kaliopi će u okviru turneje po Srbiji nastupiti i pred publikom u Kruševcu 1. novembra, Jagodini 2. novembram Kragujevcu 3. novembra, Valjevu 10. novembra, Kraljevu 28. novembra, Lazarevcu 29. novembra i u pančevu 31. novembra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>