Lepota

Ljubav

Frizure koje skidaju deset godina sa lica!

Ukoliko ne verujete u kreme za uklanjanje bora i niste pobornik estetske hirurgije, a ipak želite da izgledate mlađe, rešenje za vas je promena frizure! Naravno, zaboravite odmah na predugačku kosu! Ovo su frizure koje skidaju deset godina sa lica!

Frizure koje skidaju deset godina sa lica! Screenshoot/InstagramSve dame čije ćete frizure videti ovde već su zašle u zrele godine, pa su njihovi izbori vrlo sigurni ukoliko želite da izgledate mlađe! Pronađite frizuru koja vam najviše odgovara i skinite deset godina sa lica.

Šeron Stoun

Ako ste ljubitelj kratke kose, posetite frizera koji će vam srediti frizuru u stilu poznate glumice Šeron Stoun i odmah sakriti nekoliko godina!
 

Cimet može da posvetli vašu kosu za par nijansi! Bićete iznenađene!
 Pamela Anderson

Kada se pre nekoliko dana pojavila na crvenom tepihu, glumicu Pamelu Anderson jedva su prepoznali! Nova frizura podmladila ju je minimum 10 godina, pa ako želite ovakav efekat, pri sledećoj poseti frizeru, pokažite mu ovu fotografiju!
 

Ružina vodica - turski recept za moćno sredstvo protiv bora i virusa!

Marijela Frostrup

Slavna britanska novinarka ima pune 54 godine, ali se na njenom licu to ne vidi! Tajna je u njenoj besprekornoj, ravnoj paž frizuri do iznad ramena, koja joj je sa lica obrisala čitavu deceniju.
 

Neka godine budu samo broj! Vežbe za ženu u četrdesetim godinama! (VIDEO)

Ema Tompson

Slična verzija frizure kao kod Šeron Stoun kada je reč o dužini, ali sa naglašenim volumenom i podignutim šiškama ublažiće godine.
 

Mitiseri: Uklanjanje u tri laka koraka!

Džulijen Mur

Već nekoliko godina, pored ishrane i vežbanje, glumica koristi i frizuru kako bi postigla mladolik izgled. Ovo je idealan izbor ukoliko ste ljubitelj malo duže kose, pa je možete pustiti najviše do sredine leđa, ali pod uslovom da napravite nekoliko stepenova.
 

Najtužnija imena! I danas ih daju deci, a njihovo značenje ne znaju!

Rakel Velč

Nijedna frizura neće vas bolje podmladiti kao frizura vremešne zavodnice Rakel Velč, koja blagim talasima na kratkoj kosi ublažava vreme koje neumitno teče.
 

Šminka u četrdesetim! Trikovi koji će vas podmladiti!
 

Eliksir mladosti: Savršen recept protiv starenja!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>