Region

Svet

Ljuba Perućica rešio je da stane na ludi kamen i oženi lepu voditeljku!

Zvezda Granda, Ljuba Perućica rešio je da stane na ludi kamen i oženi lepu voditeljku Katarinu Kolozeus, a venčanje će upriličiti 10. oktobra ove godine. Pripreme uveliko traju!

Ljuba Perućica rešio je da stane na ludi kamen i oženi lepu voditeljku! Screenshoot/Instagram



- Ženim se 10. oktobra. Približilo se, imamo još svega dve nedelje. Pripeme traju uveliko i sada smo svi fokusirani samo na to - otkriva Ljuba Perućica.

Pevač je otkrio i da je prekršio tradiciju i da je lepu izabranicu video u venčanici pre samog velikog dana:

"Odelo sam već kupio i moram da priznam da mi se posle jedno dvadeset pet, trideset odela koja sam probao, konačno sam našao ono koje je mi je leglo i bilo mi je taman. Mojoj Kaći se svidelo, ali moram da kažem da mi je pomogla u odabiru, jer ne bi mi dala nikada da ja kupim sam. Ali, ja sam isto učestvovao u kupovini nje venčanice, ako je ona mogla da ide sa mnom, onda idem i ja sa njom. Ona meni kaže "Pa to nije isto", e ne može tako i lepo smo se dogovorili, tako da smo i jedno drugom pomogli. Mi smo to "Da" rekli odavno, što se nas tiče, a sada će biti ono pred svima i da to aminujemo jednim lepim potpisom. A ono što je naša želja je da naš brak krunišemo jednom lepom devojčicom" 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>