Region

Svet

Indirekt festival: Poznate ličnosti kao predavači na konferenciji!

Mnoge poznate ličnosti biće među 59 predavača iz sveta muzike na "Indirekt konferenciji" koja se održava u sklopu "Indirekt festivala", od 2. do 4. oktobra u prostoru "Beogradskog marketa" (Žorža Klemansoa 19). Ulaz je slobodan!

Indirekt festival: Poznate ličnosti kao predavači na konferenciji! Screenshoot/Instagram



Učestvovaće, između ostalih, Momčilo Bajagić Bajaga, Srđan Gojković Gile iz "Električnog orgazma", Aleksandra Kovač, direktor "Egzita" Dušan Kovačević, frontmen sastava S.A.R.S. Žarko Kovačević, Boris Vlastelica ("Repetitor"), Relja Milanković ("Basiviti"), Marko Gramophonedzie, "Buč Kesidi", "Iskaz", "Strej dog", Zoran Vulović Vule iz koncertne agencije "Long plej", kao i ugledni gosti iz inostranstva. Posle svakog panela predviđeno je druženje sa predavačima u posebnoj konferencijskoj zoni. Osim toga, svakog dana na istom mestu će biti organizovane posebne programske celine: upoznavanje sa novinarima, upoznavanje sa izdavačima i upoznavanje sa organizatorima muzičkih festivala i koncerata iz regiona.

Na programu su i koncerti brojnih izvođača među kojima su i Bojana Vunturišević, Marčelo, "Detur", "Ana end d čejndžis", "Ljubičice", "Turisti", i to na deset lokacija. Uz dve tajne, one poznate su "Elektropionir", "Beogradski market", "Sprat", "Dom omladine", "Božidarac", "Polet", "Jugovinil" i "Knap". Koncert "Detura" u "Elektropioniru", 2. oktobra na otvaranju manifestacije, rasprodat je.

Među temama koje će Indirekt konferencija ove godine obraditi su autorska prava, pi-ar i društvene mreže za muzičare, mediji i komunikacije, digitalna distribucija muzike, izdavaštvo, zakazivanje koncerata i turneja, pisanje projekata, ali i vidljivost žena u muzičkoj industriji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>