Region

Svet

Klapa Dalmatino Murter nastupiće 9. oktobra u klubu Garaža u Beogradu!

Ansambl klapa "Dalmatino Murter" nastupiće 9. oktobra 2019. godine u 21 čas u klubu "Garaža" u Beogradu! Opustite se, zapevajte i zaplešite uz njihove hitove!

Klapa Dalmatino Murter nastupiće 9. oktobra u klubu Garaža u Beogradu! PromoAnsambl "Dalmatino Murter", koji je sastavljen od iskusnih murterskih muzičara, nije potrebno posebno predstavljati. Sa njihovim radom upoznata je publika u Hrvatskoj ali i u regionu, a odavno su postali i svojevrsni brend Murtera. Kažu za sebe da su “ansambl zabavnog karaktera”. Postoje od 1987.godine i izvode tradicionalne dalmatinske pesme i šansone. 

Ansambl čine: Hrvoje Marić (prvi tenor), Ivo Šikić (drugi tenor i mandolina), Veljko Donđivić (bariton) ,prof.Ante Stošić (drugi tenor i gitara), Krešimir Kovačev (bas), Robert Jurišip (klavijature), Ante Jelić (mandolina).  Prof.Stošić, Ante Jelić, Hrvoje Marić su i stalni članovi klape Maslina. 

9.oktobra u Garaži se opustite, zapevajte i zaplešite uz njihove hitove poput Grdovićeve "Oči boje lavande",Klape Sv.Juraj HRM "Ruže crvene", neizostavne pesme Olivera Dragojevića i mnoge druge pop i zabavne hitove! 

Nastup počinje u 21 čas.
Cena ulaznice je 600 RSD. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>