Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Poznati svi članovi žirija!

Omiljeni šou program „Tvoje lice zvuči poznato“ počinje u petak 4. oktobra u 21.00 na Prvoj televiziji. Pred nama je „All star“ sezona u kojoj će učestvovati takmičari koji su obeležili prethodne četiri sezone. Poznati svi članovi žirija!

Tvoje lice zvuči poznato: Poznati svi članovi žirija! Screenshoot/YoutubeAna Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoski pokazaće kako se snalaze sa novim izazovima, u koži domaćih i stranih muzičkih zvezda. Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentarisaće i ocenjivaće stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član. 
A članovi žirija su ove godine pravo osveženje!

Slajna glumica Dubravka Mijatović dobija novu ulogu. Ona će ocenjivati kandidate na osnovu toga koliko su dobro izneli određenu imitaciju. Vokalno umeće kandidata ocenjivaće Dušan Alagić, koji do sada takođe nije bio deo nijednog takmičenje, a priznat je u muzičkim vodama jer iza njegovog imena stoji veliki broj hitova. Njima će se pridružiti i multimedijalni umetnik Uroš Đurić koji će svakom takmičaru i njegovom izvođenju pristupiti sa različitih strana..

Ovogodišnaj nagrada je 25 000 evra, a takmičar koji osvoji najviše bodova uručiće je osobi ili instituciji kojoj je novac najpotrebniji.​

Kroz sve epizode vodiće nas šarmantna Marija Kilibarda koja je odavno postala zaštitno lice ovog šou programa.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Prva

Povezane vesti:


>