Region

Svet

Otac Dunje ilić izvršio samoubistvo! Njegovo oproštajno pismo je jezivo!

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina. Njegovo oproštajno pismo je jezivo!

Otac Dunje ilić izvršio samoubistvo! Njegovo oproštajno pismo je jezivo! Screenshoot/YoutubeJovan je sebi oduzeo život lekovima, a policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

"Jovan Ilić je pronađen u stanu na Zvezdari 21. septembra, kada se veruje i da je počinio samoubistvo. Zbog okolnosti pod kojim je nastupila smrt, njegovo telo prebačeno je u Institut za sudsku medicinu, zbog pretpostavke da se otrovao velikom količinom lekova." - ispričao je za VIP izvor blizak istrazi.

Jovan je ostavio oproštajnu poruku u kojoj je naveo da je, između ostalog, na njega dosta uticala potresna ispovest njegove ćerke Dunje, u kojoj ga je pre nekoliko dana optužila za obljubu.

"Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile reči njegove ćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi voleo da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je voleo. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova poslednja želja" - ispričao je za VIP izvor blizak istrazi.

Ovo je samo deo Jovanovog oproštajnog pisma, u kojem se, između ostalog, navode i još neki razlozi za njegov postupak.

"Veruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u poslednje vreme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti ceo slučaj do tančina." - rekao je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju poslednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju

"Jovan je istakao da je njegova poslednja želja da ga brat kremira, ali je takođe zabranio da sin Tijan prisustvuje tom činu. Brat bez dozvole Ilićeve dece, u ovom slučaju, pevačice Dunje i sina Tijana, neće moći da ispuni Ilićevu želju" - kaže naš izvor.

U komšiluku Jovana Ilića skoro niko ga nije ni znao, budući da se, kako su nam rekli, tu nedavno doselio. Komšije su u šoku da se nešto tako desilo u njihovom mirnom kraju.

"Taj čovek je živeo kao podstanar u kući u kojoj se ubio. Nedavno je došao. Niko ga nije poznavao i ni sa kim se iz komšiluka nije družio. Šokirala nas je vest o tragediji ."- rekle su za VIP komšije u ulici u kojoj je Ilić počinio samoubistvo, odbijajući da se fotografišu.

Kako smo još saznali, on je na Zvezdaru došao iz Valjeva, gde je poslednjih godina živeo.

"Nakon što je njegova firma „Eltim“ doživela bankrot 2009. godine, Jovan je pukao fizički, psihički i materijalno. Njegova porodica je takođe doživela sunovrat, a oba deteta se navukla na opijate. On je tada doživeo infarkt koji je jedva preživeo, zbog čega je stekao pravo na prevremenu penziju u kojoj je bio sve do smrti." - rekao je za VIP izvor blizak porodici Ilić, koji je dodao da su poslednjih godina Jovana izdržavali prijatelji.

"Pošto je izgubio sve što je imao, prijatelji su mu kupili kućicu u Mionici kod Valjeva, gde je živeo poslednjih godina. Obilazili su ga i novčano pomagali, ali nam nije poznato zbog čega je iz Valjeva opet došao u Beograd, gde je sebi i presudio." - završio je izvor koji je želeo da ostane anoniman. 


Dunja oca optužila za silovanje!

Dunja Ilić, samo dan pre nego što se njen otac ubio, pokušala je takođe da oduzme sebi život. Ona je, srećom, bila neuspešna jer ju je dečko pronašao u polusvesnom stanju na podu stana, pa alarmirao policiju i hitnu pomoć, koji su je odveli na ispiranje želuca u bolnicu u Napulju. Dunja se tokom pokušaja samoubistva, nakon što je popila lekove, uključila uživo na Instagramu. U potresnoj ispovesti ona je istakla i da je zlostavljana od pete godine i za to je direktno optužila oca.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo


>