Region

Svet

Dunja Ilić pokušala da se ubije, a sad joj je preminuo otac!

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić, koja već neko vreme živu u Italiji, napravila je pravu pometnju u medijima objavivši uživo na Instagramu da je popila tablete i da joj je dosta života. Pokušala je da se ubije, a sada je još jedna tragedija pogodila njenu porodicu. Preminuo joj je otac.

Dunja Ilić pokušala da se ubije, a sad joj je preminuo otac! Screenshoot/Youtube




"Dunjino stanje je sada stabilno, ali njen otac Jovan Ilić - preminuo je 21. septembra. Dunja Ilić, kao i porodica, neće biti dostupni za komentar i bilo kakve dalje izjave. Molimo za malo razumevanja u ovako teškim životnim situacijama." - glasilo je obaveštenje Dunjinog tima.

Jovan Ilić je nekadašnji vlasnik firme „Eltim“ koja je bankrotirala 2009. zbog blokiranog računa i duga od oko 1,7 milijardi dinara. Sa polica je iste godine povučena tehnička roba, a na više od 30 radnji je stavljen katanac.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Dunja Ilić je sebi pokušala da oduzme život, kada je popila lekove nakon čega je završila u bolnici, a pre toga se uključila i uživo na instagramu i rekla da je umorna i da umire:

"Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol pre godinu dana i da uzimam koku. Sad ću da umrem i boli me ku*ac, ako i ne umrem, i tad me boli ku*ac. Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja verujem i dan-danas da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim." - rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je ona usvojena.
 

Pevačica Dunja Ilić pokušala da se ubije, a sada se oglasio njen dečko!





Pevačicu je u petak iza ponoći pronašla italijanska policija koja je došla po anonimnoj prijavi. Dunju su zatekli u besvesnom stanju, a odmah su alarmirali i hitnu pomoć koja je izašla na lice mesta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>