Region

Svet

Zdravko Čolić 29. novembra u Štark Areni!

Šta se krije iza bilborda koji su osvanuli širom Beograda, a na kojima piše: "Produži dalje", "Cipelice, bluzice, kompletići, šeširi", "I svaki put kao da je prvi", "Da l' si devojka il' žena sada ti"... Zdravko Čolić 29. novembra u "Štark Areni"! 

Zdravko Čolić 29. novembra u Štark Areni! Screenshoot/Instagram



"Produži dalje", "Cipelice, bluzice, kompletići, šeširi", "I svaki put kao da je prvi", "Da l' si devojka il' žena sada ti"... Ovi stihovi iz hitova pop megastara Zdravka Čolića najavljuju koncert koji će najpopularniji pevač na Balkanu, posle punih pet godina, održati 29. novembra, u "Štark areni" u Beogradu.

Biće to treći put da Čola peva u najvećoj dvorani u ovom delu Evrope. Koncertno ju je otvorio u oktobru 2005, kada ga je dve noći zaredom slušalo 50.000 ljudi. U decembru 2014, takođe je pevao dve noći uzastopno u "Areni".

Sada će, na najomiljeniji praznik bivše Jugoslavije, Beograđanima uz stare pesme, predstaviti i one sa aktuelnog, 15. po redu albuma "Ono malo sreće".

Inače, Zdravko danas sa bendom putuje u Ameriku, gde već u subotu ima koncert u Atlanti, prvi od šest na ovoj jesenjoj turneji. U nedelju će ga videti i čuti naši sunarodnici u Vašingtonu, svirka u Sent Luisu je 27. septembra, u Njujorku 28. septembra, Detroitu 4. oktobra, a u Čikagu 5. oktobra.
 

Zdravko Čolić će zauvek pamtiti napad nožem na njegovu suprugu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>