Region

Svet

Goca Šaulić prvi put od Šabanove smrti progovorila o nasledstvu, dugovima!

Goca Šaulić prvi put od Šabanove smrti progovorila o nasledstvu, dugovima! Posle pola godine od kada ju je napustio suprug, kralj folk muzike Šaban Šaulić, njegova udovica Goca Šaulić i dalje sa knedlom u grlu govori o njemu.

Goca Šaulić prvi put od Šabanove smrti progovorila o nasledstvu, dugovima! Screenshoot/InstagramOžiljak koji nosi posle njegovog odlaska još nije zacelio, a sećanja joj bude emocije, pa svaki trenutak koji je proživela sa Šabanom tokom pola veka bračne zajednice naviru.

Posle tragične smrti, Goca je retko izlazila u javnost, pokušavajući da svoju najbližima u porodičnoj kući. Hladnoću koju oseća sa odlaskom Šabana pokušava da oboji toplinom osmeha unučića, koji joj vraćaju nadu za sutra i daju snagu da izdrži bol na koji ne može još da se navikne.

- Život ide, polako... Dan po dan. Videću kako dalje - drhtavim glasom govori Goca Šaulić, suzdržavajući se da ne zaplače. 

- Kako mogu da budem kada posle 44 godine braka ostanete sami? Ne daj bože nikom da mu se ovo desi - tiho priča Goca, koja skuplja snage da nastavi da priča o pokojnom suprugu kojem je uvek davala vetar u leđa i bila mu podrška tokom karijere.

Proteklih meseci u srpskim medijima mogle su se pročitati spekulacije u vezi sa nasledstvom pokojnog kralja narodne muzike, njegovim navodnim dugovima i sličnim stvarima, a Šabanova udovica ne želi da se bavi tim stvarima, jer je i dalje u žalosti za suprugom. 

- Ja sam u žalosti. Ko nije, neka se bavi glupostima - kratko je rekla Goca.

Kako se saznaje, Goca Šaulić bol i tuga za preminulim suprugom leči odlazeći u Krčedin, vikendicu gde je pevač najradije provodio slobodno vreme. 

- Krčedin je Šabanovo mesto. To znaju svi koji su ga poznavali. Bio je najsrećniji tamo dok je s prijateljima pecao i baš iz tog razloga njegova udovica bar jednom u dve nedelje odlazi tamo nakon njegove smrti. Tamo se oseća spokojno, jer je svaki kutak podseća na pokojnog muža. Goca vodi računa o kući u kojoj je Šaban često boravio i ne namerava da je proda - otkriva izvor. 

Goca Šaulić bi, navodno, ovih dana trebalo da dobije prvu Šabanovu penziju. 

- Nakon Šabanove smrti Goca je pokrenula sudski postupak za dobijanje Šabanove penzije koju je godinama uplaćivao u Nemačkoj. Reč je o sumi od 3.000 evra. Postupak je završen, a Goca će već ove ili sledeće nedelje početi da prima Šabanovu penziju - dodaje izvor.

Inače, u porodici Šaulić nakon teških trenutaka biće slavlje. Ildina naslednica Ema u subotu puni tri godine, a u planu je i venčanje pevačevog sina Mihajla.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Scena


>