TV Show

Parovi

Rada Manojlović: Koleginica je slala obnažene fotografije Harisu Berkoviću!

U emisiji "Ami G show" gostovali su Rada Manojlović, Darko Lazoć i Dženan Lončarević! Pevačica je otkrila neke pikantne detalje iz svog ljubavnog života. Njena koleginica je slala obnažene fotografije Harisu Berkoviću! Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj.- priznala je Rada.

Rada Manojlović: Koleginica je slala obnažene fotografije Harisu Berkoviću! Screenshoot/YoutubeU igrici "Odgovaraj ili ogovaraj", Rada je morala da otkrije ko je njena koleginica koja se nabacivala njenom dečku Harisu Berkoviću:

"Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lep, nije što je moj, i bilo bi glupo da mu ne prilaze, ali jeste glupo jer znaju da je zauzet. Ali izgleda da zbog toga postane još interesantniji. Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika "drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize". U poruci koju mu je poslala nije ništa pisalo... Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je trebalo da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam."

Rada Manojlović nije želela javno u emisiji da kaže koja koleginica je u pitanju, ali je obećala Ognjenu da će mu otkriti nakon emisije. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>