Region

Svet

Region

Novo Lajanje na zvezde! Domaća tinejdž komedija Hešteg brucoši! (VIDEO)

Ivan Živković, reditelj nekih od najpopularnijih serija o svom novom projektu "Hešteg brucoši". U pitanju je tinejdž komedija. Nešto kao novo "Lajanje na zvezde"!

Novo Lajanje na zvezde! Domaća tinejdž komedija Hešteg brucoši! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Ivan Živković, reditelj nekih od najpopularnijih serija poput "Korena", "Državnog službenika", "Senki nad Balkanom", "Ubica mog oca", trenutno radi na snimanju novih sezona, ali i skuplja sredstva za nove projekte koji, kako kaže, mogu biti pretendenti i za Netfliks.

U jeku najava novih sezona svih ovih serija, Živković pokušava da snimi i film koji je najavljivao:

"Nadamo se da je došao red na to. S obzirom na to da se od Filmskog centra Srbije dobija samo deo, situacija je teška, jer film nije jeftin. Radimo na tome i producent i ja da nađemo ostala sredstva"- rekao je Živković "Kuriru" i otkrio o kakvom je projektu reč:

"U pitanju je tinejdž komedija, ali će biti i dosta kompleksna. Zvaće se 'Hešteg brucoši', jer mladi dosta vremena provode na mrežama. Želimo da ponudimo mlade glumce i njihove priče koje će ovoj novoj generaciji biti bliski, kao što su onoj generaciji bili možda likovi iz 'Lajanje na zvezde' i filmovi tog tipa."

Film "Lajanje na zvezde" je premijerno prikazan 1. juna 1998. godine, a u njemu glume Nataša Tapušković, Dragan Mićanović, Nikola Đuričko, Bogdan Diklić, Bata Živojinović, Nikola Simić, Dragan Jovanović, Vesna Trivalić, Aleksandar Berček, Branimir Brstina, Maja Sabljić i mnogi drugi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>