Region

Svet

Novak Đoković o porodici i penziji! Ne boji se života bez tenisa!

Novak Đoković nikad iskrenije progovorio o porodici i penziji! Ne boji se života bez tenisa jer planira da i dalje bude aktivan u sportu. Prenosiće svoje znanje mlađim generacijama.

Novak Đoković o porodici i penziji! Ne boji se života bez tenisa! Screenshoot/Instagram



Naš najbolji teniser i prvi reket sveta Novak Đoković u nedavnom intervjuu koji je dao za strane medije je rekao da mu je zdravlje važnije od rezultata koje postiže na terenu, ali je i istakao da se trenutno nalazi u specifičnoj životnoj situaciji.

"Da li je tenis važniji od vremena koje provedem sa porodicom? Da li je bitniji od zdravlja ili nečeg sličnog? Ne, nije. Prolazim kroz proces i potpuno sam sto odsto iskren i otvoren prema vama. O svemu sam razgovarao sa ženom, sa roditeljima i braćom, jer sam želeo da čujem šta oni misle. Trenutno se, privatno i profesionalno, nalazim u specifičnoj situaciji."- rekao je Novak Đoković.

Novak je rekao i kako su mu trenutno deca najveći prioritet u životu, kao i da svaki slobodan trenutak koristi kako bi provodio sa svojim naslednicima. Đoković govori i da je vreme koje provodi sa decom za njega veoma posebno. 

"Otac sam dva anđela i vreme koje provedem sa njima je posebno. Ne želim da ga protraćim i onda da se u nekom trenutku života osvrnem na prošlost, pa ustanovim da nisam bio tu tokom najvažnijih trenutaka njihovog odrastanja. To bi me puno pogodilo." - priča Đoković.

Za kraj Đoković je otkrio i da li se plaši kraja karijere, ali je i otkrio kako mašta da ima svoju akademiju u okviru koje bi svoja iskustva prenosio novim generacijama:

"Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari, ali isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa. Zbog toga što i, kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji" - izjavio je Novak.
 

Jelena Đoković: Suprotnosti, neslaganja, ćutnje, greške, uspesi...

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir.rs, Hellomagazin.rs

Povezane vesti:


>