Zadruga

Parovi

Posle suza i drame Tara Simov se zavukla u Matejin krevet! (VIDEO)

Mateja Matijević je večeras ušao u krevet Ive Grgurić, što je rastužilo Taru Simov jer gaji simpatije prema njemu. Simova se u jednom trenutku osamila u ekonomskom dvorištu i plakala. Posle suza i drame Tara se zavukla u Matejin krevet!

Posle suza i drame Tara Simov se zavukla u Matejin krevet! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeTara Simov i Nina Babić su u cik zore tražile jaja na farmi, a nakon bezuspešne potrage se vratile u Belu kuću. Kada su ušle u spavaću sobu, Tara je došla do Nininog kreveta, gde su radile vežbe. U jednom trenutku je to zasmetalo Miljani Kulić, koja ih je zamolila da prestanu. Simova je tada otišla u svoj krevet, ali ju je Babićeva vrlo brzo izvukla iz istog i pozvala da se vrati nazad u drugi deo sobe, gde spava Mateja.

Njih dve su šaputale i smišljale kako da se Tara zavuče u krevet pored Mateje. Nakon nekoliko minuta, Simova je uspela u svojoj nameri i legla između Matijevića i Veska Đukića.

Mateja se u tom trenutku razbudio i video da Tara leži pored njega, a zatim se okrenuo i nastavio da spava, a i Simova je vrlo brzo zaspala. Da li će ova situacija promeniti njihov odnos, ostaje da vidimo.
 

Biljana Dragojević ispričala totalno drugačiju priču! Dejan je razmažen! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>