TV Show

Parovi

Čabarkapa i Karađorđe zakopali ratne sekire i zajedno ispijaju kafu!

Jedna narodna poslovica kaže da je prijateljstvo dve žene zavera protiv treće, a ovde bi se reklo da je zavera dva muškarca usmerena ka jednoj ženi. Aleksandar Čabarkapa i Karađorđe Subotić zakopali ratne sekire i zajedno ispijaju kafu!

Čabarkapa i Karađorđe zakopali ratne sekire i zajedno ispijaju kafu! Foto: Facebook




Aleksandar Čabarkapa i Karađorđe Subotić konačno su zakopali ratne sekire i rešili da stave tačku na sva nemila dešavanja koja su iza njih. Njih dvojica su se našli i rešili da izglade odnose, a time se na svom Fejsbuk profilu pohvalio ni manje ni više nego Aleksandar Čabarkapa.

Izgleda da Karađorđe ponovo planira da postane učesnik rijaliti programa, a o kome Čabarkapa priča, i šta je zapravo u pitanju, ostaje da uskoro saznamo. Zanimljiva će biti i reakcija Aleksandre Subotić na ova nova dešavanja.

Čabarkapa je objavio fotografije sa Karađorđem i uz njih napisao:

"SA BIVŠIM , SADAŠNJIM I BUDUĆIM PRIJATELJEM KARAĐORĐEM SUBOTIĆEM KOJEG PODRŽAVAM DA UĐE U RIJALITI I ZADA KONAČNI UDARAC ČIKA LJUBOMIRU JER JE ON NJU NAPRAVIO I ODLUČNIJI NEGO IKADA DA O NJOJ OTKRIJE SVE PIKANTERIJE JER JE UPRAVO ON PANDORINA KUTIJA .ĐOLE UZ TEBE SAM DO OSTVARENJA CILJA JER TE TAJ OLOŠ IZDAO HILJADU PUTA....."


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>