Region

Svet

Ilda Šaulić snimila pesmu posvećenu pokojnom ocu Šabanu!

Pevačica Ilda Šaulić smogla je snage da se polako, ali sigurno vrati svom poslu iako je smrt oca, Šabana Šaulića jako  pogodila. Snimila pesmu posvećenu pokojnom ocu Šabanu Šaulići, a uskoro ćemo imati prilike da je čujemo!

Ilda Šaulić snimila pesmu posvećenu pokojnom ocu Šabanu! Screenshoot/InstagramIlda Šaulić je nedavno održala nastup u Beogradu, koji je bio prvi nakon smrti oca Šabana, a tada je priznala da je za nju to veče bilo veoma emotivno. Čini se ipak, da će ono što sledi biti još emotivnije. Naime, Ilda će javnosti predstaviti pesmu koju je posvetila svom ocu. Ova pesma je, kako je rekla, stara već nekoliko godina, a za portal Pink.rs je otkrila da se nada da će kroz nekoliko dana biti i objavljena:

"Pesma je gotova, sinoć je sve finalizirano i nadam se da ćete za nekoliko dana imati prilike da je čujete. Snimiću i spot, samo dugogodišnji i provereni saradnici. Ova pesma je neki početak i najava nekih pesama koje ću objaviti do kraja godine, biće još jedna ili dve. Emotivno me baš ispunjava, baš sam zadovoljna njom i mislim da će se mnogima dopasti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>