Region

Svet

Oglasili se iz Nautičkog kluba Zemun! Evo kako je Gru poginuo!

Slavni srpski repera, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas u Zemunu nakon što je paraglajdingom upao u vodu. Oglasili se iz Nautičkog kluba Zemun! Evo kako je Gru poginuo!

Oglasili se iz Nautičkog kluba Zemun! Evo kako je Gru poginuo! Screenshoot/Instagram



Iz Nautičkog kluba Zemun tvrde da se nesreća nije dogodila kod njih, već da reper Dalibor Andonov Gru tu izvađen iz vode.

"Nesreća se nije dogodila kod nas. On je samo kod nas izvučen sa tim čamcima i tu je došla hitna pomoć. On je verovatno imao pratioce, svoje drugare na čamcu, oni su ga negde na vodi pokupili i u tom momentu je krenula oluja. Jedino su kod nas mogli da pristanu, da pozovu Hitnu pomoć", rekli su za "Alo" iz Nautičkog kluba Zemun.

Gru je iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece. Danica je reperu pružala podršku oduvek, a mnogi je se sećaju po mankenskom pozivu u čemu je bila veoma uspešna. Danica Prvulović u međuvremenu je promenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua. Ova lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.
 

Gru poginuo na jeziv način! Nije mu bilo spasa!

Košarkaš Vasilije Micić ganuo naciju svojim potezom!

Kolege i prijatelji se opraštaju: Gru je bio najveći među reperima!

Dalibor Andonov Gru: Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>