Style

Ljubav

Vaga, Strelac i Jarac su znakovi kojima se život drastično menja!

Život im se drastično menja! Za tri horoskopska znaka septembar je mesec krupnih odluka i velikih promena, u pitanju su Vaga, Strelac i Jarac.

Vaga, Strelac i Jarac su znakovi kojima se život drastično menja! Svet PlusSeptembar će biti zanimljiv na dobar način za sve a posebno za tri horoskopska znaka, pošto će iz njega izaći kao apsolutni pobednici.

Vaga

Vama je ovaj mesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promena, samo je pitanje da li ćete to osvestiti na vreme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veza, pa vas na tom polju neće čekati veće promene, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari.

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promenu posla – nabolje.

Pred vama je u svakom slučaju nekoliko nedelja u kojima život može da vam se promeni iz korena, ali dobra vest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.


Strelac

Strelčevi iza sebe ostavljaju nekoliko nedelja (ili meseci) u kojima se dobar deo pripadnika ovog znaka osećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu.

Neke kockice su već počele da se sklapaju, a u narednom periodu možete da očekujete da će stvari dodatno doći na svoje mesto.

Generalno vam je ceo septembar dobar period, ali pred kraj meseca ćete se konačno osećati u potpunosti sigurno u sebe.

To za mnoge od vas znači da ćete doneti neke teške i bolne odluke, koje se najverovatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali verovatno i sami znate da su u pitanju odluke koje je odavno trebalo da donesete.


Jarac

Ako pričamo o velikim životnim promenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smemo da preskočimo Jarčeve koje se nalaze na prekretnici i moraće da biraju između onoga što je lakše i onoga što je ispravno.

Promena radnog mesta je izvesna, a posao koji treba da sklopite u drugoj polovini meseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše saradnike ili ukoliko ste negde nadređeni onda vašim radnicima.

Nažalost, ista ta promena može da vam donese i poteškoće na privatnom planu, pa ćete nečega gotovo sigruno morati da se odreknete. Pitanje je samo – čega?
 

Kako jesen utiče na vaš horoskop? Rak kalorije, Lav romantika, Škorpija zagonetka...

 

Horoskop: Psihološki profil znakova! Čitajte ih kao knjigu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>