Zadruga

Parovi

Večeras u emisiju Zadruga - narod pita, pobednica druge sezone Luna Đogani!

Druga sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" završena je početkom leta, ali se ni više od dva meseca posle spektakularnog finala pompa oko bivših učesnika ne stišava. Večeras u emisiju "Zadruga - narod pita", gostuje pobednica druge sezone Luna Đogani!

Večeras u emisiju Zadruga - narod pita, pobednica druge sezone Luna Đogani! Screenshoot/InstagramGledaoci televizije Pink proteklih meseci imali su priliku da uživaju u emisiji "Zadruga - narod pita", da se uključe uživo u program i pitaju svoje favorite sve ono što ih zanima. Tako će biti i večeras, jer u emisiju kod voditelja Darka Tanasijevića stiže pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani.

Luna je nedavno izdala svoju prvu pesmu, "Devetu krug", koja je odlično prošla kod publike, zatim je uradila estetsku korekciju na svom telu i povećala grudi, a njena veza sa Markom Miljkovićem nikad nije bila stabilnija.

Zbog svega toga, Đoganijeva će sigurno imati mnogo toga novog da kaže gledaocima, koji će se, kao i svake večeri, uključivati u program pozivom na broj telefona 0677/300-300.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>