Region

Svet

Želi hitno da se razvede! Poželela je sve najbolje Andreani Čekić i svom suprugu!

Vest da je Andreanu Čekić verio dečko Marko Milošević koji je i dalje oženjen Marinom, sa kojom ima ćerku mnoge je šokirala. Marina želi hitno da se razvede! Poželela je sve najbolje Andreani Čekić i svom suprugu! 

Želi hitno da se razvede! Poželela je sve najbolje Andreani Čekić i svom suprugu! Screenshoot/InstagramMnoge je zanimalo šta o veridbi misli još uvek zakonita supruga Marka Miloševića:

" Želim im sve najbolje. Marko i ja nismo u kontatku. On nije u kontatku ni sa mnom, ni sa detetom. Nikakav kontakt nemamo. Mi ne pričamo od onog dana od kada je on otišao od nas i ostavio dete. On dete nije video tačno pri meseca! Nije zvao da pita kako mu je dete, gde mu je dete... Nije poželeo detetu ni srećan polazak u školu, niti zna da li mu dete ide u školu."

Marina još dodaje:

"On ima moj broj telefona na koji može uvek da se javi. Ja njemu nisam ništa uradila, uradio je on meni. Ja nemam razlog da mu se javim. Samo želim da se hitno razvedem, jer ne želim da živim u bigamiji, poligamiji ili kako se već to vodi... A njima želim svu sreću ovog sveta i da što pre postanu roditelji i vide kako je imati decu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>