Region

Svet

Ceca Ražnatović i Ognjen Vranješ eskivirali Karleušu!

Svetlana Ražnatović i Ognjen Vranješ eskivirali Jelenu Karleušu! Nisu se pojavili na sudu. Pevačica se sama pojavila na dva ročišta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ovo je, takođe, trebalo da bude mirenje zaraćenih strana.

Ceca Ražnatović i Ognjen Vranješ eskivirali Karleušu! Instagram



Jelena Karleuša imala je čak dva zakazana ročišta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, u procesu protiv Svetlane Ražnatović i Ognjena Vranješa, međutim, za razliku od JK, ni Ceca ni fudbaler se nisu pojavili pred licem pravde.

Dve estradne zvezde trebalo je da se u 13 časova sretnu na sudu povodom spojenih tužbi koje su obe podnele na račun međusobnih uvreda pri pokušaju medijacije, međutim, to se nije desilo. Ovo je, takođe, trebalo da bude mirenje zaraćenih strana, ali usled nepojavljivanja Cece Ražnatović, sve je potrajalo samo pet minuta.

- Ne želim da se pomirim sa Cecom - kratka i jasna bila je Karleuša, koja je došla u društvu advokata i menadžera Zorana Birtaševića.

Drugo suđenje, od 14 časova, povodom tužbe koju je protiv Karleuše podneo Ognjen Vranješ zbog pretnji preko "Fejsbuka" posle navodne seks-afere, potrajalo je sat vremena, iako ni fudbaler, poput Cece, juče nije "izašao na crtu" divi.

Kako prenosi Telegraf.rs, Jelenini advokati rekli su u sudnici da danas svako ima pristup društvenim mrežama, da je to neograničeni broj korisnika i da je bilo ko mogao da se uloguje i da objavi ono što se okrivljenoj stavlja na teret. Konkretno, misli se na otvoreno pismo koje se u januaru pojavilo na društvenim mrežama, nakon što su isplivale eksplicitne fotografije koje je JK, navodno, slala fudbaleru.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>