Region

Svet

Katarina Živković: Luna Đogani je pohlepna, Kija Kockar je veliko ništa!

Atraktivna pevačica Katarina Živković priznaje da je prvu i drugu sezonu "Zadruge" pomno pratila i smatra da je njena sada već koleginica Kristina Kija Kockar tugu i dramu koju je pretrpela u rijalitiju usmerila na karijeru, ali ne na pravi način, dok, prema njenom mišljenju, Luna Đogani ne bira sredstva za uspeh. Luna Đogani je pohlepna, Kija Kockar je veliko ništa!

Katarina Živković: Luna Đogani je pohlepna, Kija Kockar je veliko ništa! Screenshoot/Instagram



Katarina Živković je istakla da se u jednom trenutku nije znalo da li je Kija pevačica, voditeljka ili književnica, te se nije libila da iznese mišljenje.

- S jedne strane, svaka čast Kiji na hrabrosti i smelosti da od prevarene žene postane zvezda preko noći, a opet s druge strane, za mene to što je ona uradila je prava ludost. Toliko su u jednom trenutku svi navalili na nju da se više nije znalo šta radi, bila je sve i ništa. Prvo rijaliti-zvezda, pa književnica, a onda i pevačica. Iskreno, mislila sam da Kija neće imati ovako dobre nastupe, međutim, vidim da je uspela - rekla je atraktivna crnka i dodala da ne zna odakle Kockarevoj snaga za sve što radi, pa se dotakla i njene ljute protivnice Lune Đogani.



- Skidam Kiji kapu za tu hrabrost ili ludost, ne znam šta je, i, naravno, za upornost. Od svoje tuge Kija je napravila priču koja se vrti oko nje, posao i svašta nešto. Luna opet potiče iz muzičke porodice i ona je svašta pretrpela u rijalitiju i ne mogu da kažem da mi je čudno što je postala pevačica. Meni je to malo smešno, čim izađu iz rijalitija sve postanu pevačice - kaže Živkovićeva i dodaje da se Luna svim sredstvima bori da uspe:

- Vidim da se Luna maksimalno bori da uspe i da je postala malo pohlepna, ali to je normalno za svaki početak. Opet, ima nas mnogo na estradi, pa je donekle i razumno takvo Lunino ponašanje.



Kijin bivši dečko Kaću kitio evrima!

Nakon romansi koje je Kaća imala u prošlosti, pevačica se sada skrasila pored mladog biznismena Stefana Karića. Kako je izvor za Srpski telegraf tada otkrio, sve je počelo na jednom veselju gde je Kaća pevala, a Karić ju je kitio evrima. Ubrzo je isplivao i snimak na kom pevačica na privatnom slavlju peva pesmu "Pukni, zoro", a u rukama ima gomilu keša koji joj je dao bivši Kijin dečko Stefan Karić. Živkovićeva mu je u jednom trenutku prišla, nakon čega su pali zagrljaji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>