Zadruga

Parovi

Miki Đuričić u problemu! Komšija je prijavio galamu!

Bivši zadrugar sada u svom domu u Kupinovu nosi nanogicu zbog incidenta u rijalitiju kada je udario šamar Suzani Perović i štakama udarao pevačicu Nadeždu Biljić. Miki Đuričić u problemu! Komšija je prijavio galamu!

Miki Đuričić u problemu! Komšija je prijavio galamu! Screenshoot/InstagramMediji ovih dana bruje o tome da se Miki pomirio sa Suzanom, te da se ona doselila kod njega u Kupinovo, a nedavno se pojavila i informacija da je pevačica ponovo pretrpela nasilje od Đuričića u njegovom domu.

Miki Đuričić je zbog svih tih navoda odlučio da se javno oglasi na svom Instagram profilu i otkrije istinu o tome da li je zaista ponovo fizički nasrnuo na Suzanu:

" Pošto u ovoj zemlji piše ko hoće i šta hoće, kažu:"Demantuj, tuži", a ja kažem da sa takvima treba drugačije, a oni neka misle šta i kako. Imam zabranu prilaska toj ženi, nije bila u Kupinovu, služim kaznu za koju sam se izjasnio da sam kriv. Dokle više izmišljanja i laŽi? Kažu: "Zvao komšija i čuo galamu..." Evo, ja se pitam kako se boriti sa ovim stvarima, nikada nisam reagovao ni na jedan tekst, niti tužio, ali ovim lažima se meni ugrožava služenje kazne pod nanogicom zato sam i reagovao." - napisao je Miki između ostalog u svom obraćanju na Instagramu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>