Region

Svet

Jelena Karleuša raspravu sa Lukasom završila jezivom porukom!

Aca Lukas je u dugačkom obraćanju zapretio Jeleni da prestane da ga omalovažava jer, ne samo da je pametniji od nje, već zna mnogo toga što bi moglo da joj naškodi. Jelena Karleuša raspravu sa Lukasom završila jezivom porukom!

Jelena Karleuša raspravu sa Lukasom završila jezivom porukom! Screenshoot/InstagramJelena Karleuša i Aca Lukas juče su tokom čitavog dana vodili rat, a na kraju je pop diva objavila poruku koja je zgrozila naciju. Pevač je napisao:

"E, sad je stvarno bilo dosta! Upozorio, zamolio da prestaneš! Sad obrati pažnju! Sama si tražila! Pošto me i dalje perfidno potcenjujes, tj. pokušavaš, a uz pomoć pojedinih medija koje objavljuju samo ono što ti kazeš, evo ti objašnjenja: prvo, ovo sa nalaženjem pres materijala, dobro znaš da samo ja mogu da smislim! - počeo je Lukas obraćanje Karleuši i nastavio. Drugo, da nešto znaš, kao što ne znaš, trebalo bi da imaš informaciju da u našem gradu postoji ustanova koja se zove narodna biblioteka (raspitaj se čemu služI) između ostalog tu je arhivirana sva štampa i ona je dostupna svakom članu biblioteke! E, vidiš, kada jednom nešto kažeš javno to je uvek dostupno, a ti i tebi slični što po*erete pa pojedete, mislite da baš svi imaju kratko pamćenje i kratku pamet kao vi! Eto vidiš kako se ja svega setim, a to sve zato što sam od svakog od vas ponaosob pametniji bar po pet puta! Tako da ako ćeš da j***š toga ko je ovo smislio, to ćeš teško ostvariti jer iza svega stojim ja glavom i bradom i javno! A tebi bi bolje bilo da umesto da pretiš da ćeš nekog je*ati, obratiš pažnju ko tebe j**e, da ne bi cela zemlja posle preživljala tvoje 'moralne traume'. Rekao sam ti i upozorio te, ne glumite ovde moraliste, ti pričaš nekome o moralu, ti pominješ kriminalce, sram te bilo! Hoćeš da napišem sa koliko si kriminalaca radila ono što pretiš sada da ćeš ti nekom raditi! 'Alo bre, pokrij se ušima i kada izgovaraš neka imena ustani mirno i stoj kao da slušaš himnu! Bedo pokvarena, ti ćeš nekog da j***š! Pa moguće, jer tebe više nema ko... A sad ćeš da vidiš kako mene rade ko vola, a oko tebe sve prijatelji... "

A zatim je Lukas dodao:

"Ako sam ja vo, onda gusko jedna, zatvori se u sobu i ne izlazi nigde, i zaboravi i mene i Cecu, jer znaš i sama šta sve može da se desi ako me iznerviraš! Ovo je sve malo i ništa, toga si valjda svesna! Ostavi me na miru, i ne mešaj Svetlanu u ovo! Žena nema sa ovim ništa! Dobro znaš kakav sam kad me naljute! A sada si me samo malo žacnula! Nemoj da me naljutiš, teraj se bre više u k***c, otkači se od mene, inače ti dobro biti neće! A meni možeš da pišeš šta hoćeš, sve što ti meni možeš da uradiš, manje svrbi nego ujed komarca!" - napisao je Lukas u objavi na Instagramu, pa napravio haos na ovoj društvenoj mreži. 

Kao odgovor Jelena Karleuša napisala je samo jednu rečenicu koja je zgrozila javnost jer se čini da je ipak otišla predaleko:

"Overdoze (predoziranje) će sve rešiti!"

Mnogi su bili šokirani, obzirom na to da nije bilo sumnje da je ova rečenica upućena Lukasu jer ga je Jelena Karleuša danima indirektno optuživala da koristi nedozvoljene supstance. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>