Region

Svet

Dragana Mirković ovako pravi žurke u svojoj kući!

Pevačica  je nedavno nastupila na Music Week festivalu, gde su nastupali i Senidah i Coby, a kaže da će uskoro zapevati solo na Ušću! A evo kako Dragana Mirković ovako pravi žurke u svojoj kući!

Dragana Mirković ovako pravi žurke u svojoj kući! Screenshoot/InstagramPevačica Dragana Mirković opisala je kako izgleda provod u njenom dvorcu u Austriji:

"Imam običaj da pozovem Tonijeve i moje prijatelje, kao i drugare naše dece Manuele i Marka. Obožavam mlađu generaciju izvođača, kao što su Vuk Mob, Coby, Senidah... Sviđaju mi se te pesme, znam da igram uz njih po celu noć. Možda je to nekima neobično, ali baš mi odgovara ta vrsta muzike."

Dragana Mirković je nedavno nastupila na "Music Week festivalu", gde su nastupali i Senidah i Coby, a kaže da će uskoro zapevati solo na Ušću!

"Bilo je prelepo, svi su pevali sa mnom uglas, videla sam u očima publike da im je bilo malo samo dva sata, i zato sam im obećala da ću im se uskoro odužiti. Možda uskoro zakažem solistički koncert na Ušću." rekla je Dragana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>