Region

Svet

Aca Lukas izvređao pevačicu: Brena je cirkusantkinja i istrošena protuva!

Pevač je nastupio na Ušću u okviru Music Week festivala pred najvećim do tada zabeleženim brojem posetilaca, dok je pre njega nastupala folk zvezda Lepa Brena, koju je pevač isprozivao kao nikada do sada. Aca Lukas  izvređao pevačicu: Brena je cirkusantkinja i istrošena protuva!

 Aca Lukas  izvređao pevačicu: Brena je cirkusantkinja i istrošena protuva! InstagramTokom Breninog nastupa Aca Lukas je davao intervju za sedmu silu i tom prilikom rekao za Brenu da je cirkusantkinja koja je došla tu kao njegova predgrupa za nastup.

- Ja večeras imam koncert, ovi momci će da sviraju, ja malo da klavir sviram i pevam. Ja ne radim u cirkusu. Nikad u životu nisam imao ovakvu predgrupu za koncert, to su neki artisti, pirotehnika i slično. Mislim da su žrebom izvlačili ko kad peva, trebalo je prvi da pevam. Žrebom je izabrano da nastupam posle cirkuske trupe, ali ne znam ko je ta cirkuska predvodnica koju nazivate Lepom Brenom - rekao je Lukas za emisiju "Ekskluzivno TV Pink".

Nakon toga Lukas se obratio novinarima u toku trajanja nastupa Lepe Brene i rekao da na bini nema pevača i da on nikakvu muziku ne čuje.

- Ja ne čujem muziku sa bine, nemam pojma ko peva pre mene, samo vas novinare čujem. Vidim da me publika željno iščekuje i da je lepo zagrejana pred moj nastup - rekao je folker pred sam početak svog nastupa, dok je Lepa Brena i dalje bila na bini.

Tu nije bio kraj Acinim prozivkama, te se obratio i publici pred poslednju pesmu koju je otpevao pred prepunim Ušćem. Pevač je ponovo prozvao Lepu Brenu i njen bend rekavši:

- Ova predgrupa sa cirkusantkinjom na čelu može da me poljubi u dupe.

Dan nakon koncerta Lukas je bio revoltiran time što su, po njegovoj proceni, mediji više pisali o nastupu Lepe Brene, nego o njegovom, te joj je posvetio i objavu na društvenoj mreži Instagram.

- Pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz guzice onoga ko vas je platio da pišete o usranom nastupu kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom priotehnike u ful plejbek izvođenju. Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće, ne morate da pišete, ali i ja sam nastupio, doduše, bez vatrometa, to jest, cirkusa. Vatromete smo ostavili za "artiste". Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Popišao sam se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračicama i plejbeku pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće Ilije Čvorovića. Nikada mi nećeš moći ništa ni ti niti bilo ko od vas, estradnih protuva. Sada se ližite sa onom (Jelena Karleuša, prim. aut.) što vas deset godina proziva najpogrdnijim imenima, a one koji su bili uz vas i onda kada su svi hteli da vam je*u mater, njih smatrajte za neprijatelje - napisao je, između ostalog, Lukas na Instagramu.

 

Podsetimo, neprijateljstvo između Brene i Lukasa nastalo je kada je pevačica povela Acinu tadašnju ženu Sonju Vuksanović sa sobom u Majami, gde ima kuću i gde ju je upoznala sa Markom Jarićem. Sa Jarićem je kasnije Sonja imala aferu, za šta je Lukas saznao po njenom povratku u Beograd. Osim razvoda i javnog skandala, Aca od tada ne može da smisli Lepu Brenu jer nju krivi za to što je nabacila njegovu suprugu košarkašu.

Maja i Ceca su najveće ženske zvezde

Lukas je prokomentarisao i koleginice sa estrade, te istakao da su dve najveće ženske balkanske zvezde Maja Berović i Ceca Ražnatović.

- Maja je trenutno najpopularnija pevačica, uz Cecu, na ovim prostorima, u stvari jedino ona i Ceca su realno popularne. Ovo sve ostalo je idi mi, dođi mi. Sve one su samo prave zvezde, ostale su zvezde na napumpavanje. Ako neko misli drugačije, neka se javi, ja imam sve podatke i po broju prodatih karata i koliko je ko ljudi imao u inostranstvu - rekao je folker.

Karleuša ne sme da dira Cecinu decu!

Pevač se osvrnuo i na Karleušine napade na decu Svetlane Cece Ražnatović i rekao da je to razlog svađe koja se dogodila i da to shvata kao ličnu uvredu.

- Cecina deca su kao moja deca. Ko njih dira, znači da dira mene. Ceca i ja smo takvi prijatelji da možemo da se mirimo i sporečkamo, ali to je normalno među prijateljima. Ja ću uvek stati iza nje i njene dece jer je to moja životna obaveza jer ja znam zašto, a i tako želim. Deca su mi najranjivija tačka u životu, ko dira decu mojih prijatelja, dira moju decu - rekao je folker vidno izrevoltiran samim prisećanjem na tu situaciju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>