Region

Svet

Jelena Karleuša demant: Nije vređala Cecinu decu, tvrdi Birtašević!

Mnogo se prašine prošle nedelje podiglo, nakon što su se Jelena Karleuša i Aca Lukas sukobili preko objava na Instagramu. A sada i demant njenog PR tima: Nije vređala Cecinu decu, tvrdi Birtašević!

Jelena Karleuša demant: Nije vređala Cecinu decu, tvrdi Birtašević! Screenshoot/Instagram“Odakle ti ideja druže da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo… ja ti nisam drugarica seljanka Dželjana Redžepova da ne znam da odgovorim… a vidim i da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare na ovo. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči,” napisala je Jelena tom prilikom.

PR Jelene Karleuše,  Zoran Birtašević demantovao je u izjavi za svet.rs da je JK ikada vređala bilo čiju decu.

“Tekst u kome navodite da je Jelena Karleuša vređala decu, precizno imenujući čiju decu, kao i imena dece, je isključivo vaša subjektivna konstrukcija i slobodna interpretacija. Zbog ovakvog pisanja, gde vi subjektivno povezujete metafore iz Jelenine izjave sa realnim ljudima činite veliku štetu imenu i karijeri Jelene Karleuše,” kaže on.

Više o tome pisali smo OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>