Region

Svet

Luna Đogani u Sarajevu na ulici napala Marka! Izgledalo je jezivo! (VIDEO)

Plakala i urlala, jer joj je uradio nešto užasno! Ovo je gore od svake svađe u rijalitiju "Zadruga"! Luna Đogani u Sarajevu na ulici napala Marka Miljkovića! Izgledalo je jezivo, kaže očevidac!

Luna Đogani u Sarajevu na ulici napala Marka! Izgledalo je jezivo! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Luna Đogani i Marko Miljković otputovali su zajedno u Sarajevo. Iako je sve delovalo idilično, par se posvađao, a portal Alo.rs vam donosi ekskluzivni snimak njihove rasprave. Naime, pobednica druge sezone rijalitija Zadruga i di-džej su se prethodne noću svađali nasred ulice, Luna je u suzama urla na Marka!

Sve se događalo oko jedan sat posle ponoći, a snimak je nastao na terasi, u samoj blizini Lune i Marka.

- Došla sam zbog tebe u Sarajevo, ostavio si me samu! Kad sam ja to tebi uradila, nikad u životu! Mogla sam da ostanem u Beogradu i da me boli ku*ac, ali ja nisam takva! - vikala je Luna.

Obziromn na to da se sve dešavalo na ulici u Sarajevu, žustra svađa Lune i Marka je probudila narod koji je izašao na prozore i terase kako bi videli šta se napolju dešava.

- Svađali su se sigurno 15 minuta na ulici, sve je odzvanjalo koliko su vrištali jedno na drugo. Luna je dobila napad histerije, pa su komšije iz okolnih zgrada izašli na terase da vide šta se dešava. U jednom trenutku je fizički nasrnula na Marka, ali nismo mogli da snimimo jer su nas videli na terasi. Izgledalo je jezivo, Luna nije bila pri sebi - dodaje izvor koji je snimio deo situacije.
 

Filip Mijatov otkriva sve pikanterije poznatih dama! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>