Zadruga

Parovi

Marijana Zonjić i Vuk Mob o odnosu pred punim klubom!

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić i Vuk Mob o odnosu pred punim klubom! Ona je ove navode oštro demantovala, a njega izgleda ovakve priče ni najmanje ne interesuju.

Marijana Zonjić i Vuk Mob o odnosu pred punim klubom! Screenshoot/InstagramVest da su bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Marijana Zonjić i muzičar Vuk Mob imali intimne odnose u prepunom klubu poprilično je uzdrmala region. 

Marijana je za "Blic" oštro demantovala navode da je ikada bila sa muzičarem, navodeći da su oni bili dugogodišnji prijatelji kao i da je Vuk Mob više ne zanima.

Ipak, čini se da je ova priča ipak pogodila Marijanu koja je na Instagramu uputila veoma ličnu poruku svima onima koji trenutno govore o navodnoj aferi:

"Manite me više sa Vukom Mobom i lažima! Ne smarajte! Pravite od mene ono što nisam, na pogrešnoj ste adresi! A od ovih poštenih ne može da se diše."

Sa druge strane, Vuk Mob se nije previše obazirao na navode, već je potpuno ignorisao celu priču, a za Blic je izjavio:

"Imam da izjavim samo to da me takve priče uopšte ne interesuju, kao ni rijaliti igrači koji pokušavaju sada preko mog imena nešto da ostvare. Toliko, hvala vam."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>