Region

Svet

Zašto je počeo pakao u životu pevačice?! Maja Berović na meti mafije!

Maja Berović našla se na meti estradne mafije! Nakon što joj je na kuću u beogradskom naselju Lisičji potok nedavno nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu, pre nekoliko dana u Mostaru, izrešetan je kombi koji pripada njenom bendu. Zašto je počeo pakao u životu pevačice?!

Zašto je počeo pakao u životu pevačice?! Maja Berović na meti mafije! Screenshoot/InstagramDa napadači ne nameravaju da stanu, Berovićki je postalo jasno kada je njen suprug Alen svakodnevno počeo da prima anonimne preteće poruke u kojima pošiljalac upozorava da, ukoliko ne pristanu na saradnju, mogu i mnogo gore da prođu.

"Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je njen muž odbio saradnju sa uticajnim ljudima iz sveta šou biznisa, koji se bave organizovanjem nastupa. U pitanju su ljudi iz podzemlja koji imaju vlasnički udeo u diskotekama po dijaspori. Zahtevali su da im Maja da punomoć da oni ugovaraju nastupe, kao i nižu cenu, što su Alen i ona odbili i od tog trenutka je krenuo pakao u njenom životu" - govori dobro obavešten izvor za Srpski telegraf i dodaje:

Prvo su joj bacili bombu na kuću, a nakon toga su joj i izrešetali kombi u kojem se voze njeni muzičari. Da ne planiraju da se zaustave bilo joj je jasno onog trenutka kada su na telefon njenog supruga Alena krenule da stižu preteće poruke:

 

"Ovo je tek početak, proći ćete i gore, mogli smo lepo da sarađujemo, ovako Maja neće nigde nastupati" - samo su neke od poruka sa anonimnih brojeva koje je Alen dobijao.

Nakon njih su unajmili obezbeđenje, koje ih u stopu prati.

Kako se dalje saznaje, Maja pretpostavlja ko stoji iza napada i sva saznanja rekla je policiji. Uprkos tome, ona je bukvalno premrla od straha. Obezbeđenje stoji tik uz binu čak i dok peva i više ne može da se opusti kada ide na nastupe. Strahuje ne samo za svoj, nego i za Alenov život, pošto je on taj koji ugovara tezge i koji odlučuje o svemu, a koji se osmelio da kaže mafiji "ne".

Maja Berović nije odgovarala na pozive novinara, ali je iz njene PR službe poručeno da se Maja ne bi dalje oglašavala.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>