Region

Svet

Tajno se venčali Snežana Đurišić i Vanja Milošević!

Tajno se venčali Snežana Đurišić i Vanja Milošević! Odlučili su da stupe u brak i to su učinili daleko od očiju javnosti i bez ikakve najave, u najužem krugu porodice i prijatelja. 

Tajno se venčali Snežana Đurišić i Vanja Milošević! Screenshoot/InstagramDaleko od očiju javnosti i bez ikakve najave, narodna pevačica Snežana Đurišić(60) izgovorila je sudbonosno „da“ svom pet godina mlađem partneru Vanji Miloševiću. Mladenci su odlučili da stupe u brak posle dve i po godine zabavljanja. To su učinili 26. jula u Beogradu.


Ceremonija venčanja obavljena je u najužem krugu porodice i prijatelja, a kako navode beogradski mediji pevačica je uzela muževljevo prezime. Čim Snežana završi sa zakazanim nastupima novopečeni bračni drugovi otići će na medeni mesec, kako bi na miru uživali u ljubavi i sabrali utiske posle ovog važnog događaja. Poznati ginekolog i vlasnica hitova „Lepi moj“, „Niko me voleo nije kao ti“, „Kleo se, kleo“, „Kiše“ i „Sve je prošlo među nama“, negovali su prijateljstvo skoro dve decenije, a onda je proradila hemija...

Folkerka je bila u braku sa Slobodanom Gvozdenovićem sve do njegove smrti 2013. godine, i iz zajednice sa pokojnim suprugom ima ćerku i sina.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>