Region

Svet

Sud je doneo odluku! Severina dobila rok od osam dana!

Opštinski građanski sud u Zagrebu je doneo odluku! Severina dobila rok od osam dana da tu odluku ispoštuje! Reč je o privremenoj meri koja važi do okončanja parnice između bivših partnera.

Sud je doneo odluku! Severina dobila rok od osam dana! Screenshoot/InstagramPevačica Severina Kojić moraće sa svojih profila na društvenim mrežama da ukloni sve fotografije sina Aleksandra (7), kog je dobila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, odlučio je Opštinski građanski sud u Zagrebu. Pop zvezda mora da izbriše slike u roku od osam dana, i nadalje ne sme da objavljuje fotografije dečaka na "Instagramu" i "Fejsbuku", kao što je to do sada činila. Slike malog Aleksandra na društvene mreže ne sme da kači ni njen suprug, očuh dečaka Igor Kojić.

Reč je o privremenoj meri koja, kako se navodi, važi do okončanja parnice između bivših partnera. Ukoliko bi se Severina oglušila o ovu odluku, morala bi da plati 5.000 kuna, odnosno, 636 evra. Cifra bi se dvostruko povećavala u slučaju svakog sledećeg eventualnog kršenja odluke.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti


>