Region

Svet

Aleksandra Prijović: Bilo je dana i noći kada sam plakala!

Pevačica Aleksandra Prijović je otkrila koji je najteži trenutak u njenom životu!  Bilo je dana i noći kada sam plakala zato što nisam pored Aleksandra.

Aleksandra Prijović: Bilo je dana i noći kada sam plakala! Screenshoot/InstagramAleksandra Prijović je svojom pojavom osvojila brojne simpatije publike. Mlada pevačica se prošle godine udala za Filipa Živojinovića, a u martu ove godine je postala mama dečaka Aleksandra. Ona ne skriva da joj je suprug velika podrška otkako su zajedno, a pogotovo sada kada se vratila svom poslu:

"Od prvog trenutka Filip mi je bio najbolji oslonac. I tokom trudnoće i kada sam se porodila i danas. Sada su krenuli nastupi i dok sam na putu, Filip je sa njim (sinom). Nema stvari koju ne ume da uradi i mi smo postali sjajan tim koji niko ne može da poremeti. Sve se može kad imate zdravu porodicu, kada imate podršku svih, kada volite svoj posao. Onda nije teško da se sve uskladi. Bilo je i dana i noći kad sam plakala jer nisam pored Aleksandra, ali to me je samo učinilo jačom."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>