Zadruga

Parovi

Suzana Perović nema podršku sina: Muka mi je od nje i Mikija!

Nikola Perović, je navodno pobesneo na majku zbog svega što radi! Bivša rijaliti učesnica Suzana Perović nema podršku sina. Muka mi je od nje i Mikija Đuričića!

Suzana Perović nema podršku sina: Muka mi je od nje i Mikija! Screenshoot/Instagram



Nikola Perović, Suzanin sin, je navodno pobesneo na majku zbog svega što radi. Kako pišu domaći mediji, on ne želi više ni da čuje za nju.

"Ja nemam pojma ništa, ni šta Suzana radi, ni šta Miki radi, niti me to zanima. Ja Suzanu ne viđam uopšte, niti želim da je viđam. Ona je odrasla žena, neka sama brine o svom životu, šta mene pitate o njoj, ona me ne zanima. Ono što znam jeste da se nije odselila kod njega u Kupinovo jer u petak, kad sam svratio do kuće da uzmem nešto za put, video sam da je tamo spavala, što znači da se još nije preselila kod Mikija. Strašno me nervira Suzana i ta priča o njoj i što sam ja u to upetljan. Je l' se pomirila sa Mikijem, boli me uvo i da se čuju i da se ne čuju. Pa, imam i ja valjda život, a ne samo da se sve vrti oko nje. Ne živim više s njima, ja sam samostalan i Suzanin život me ne zanima. Što se mene tiče neka radi šta hoće i s kim hoće, samo mene da pusti na miru. Dokle više priča o Suzani i Mikiju, muka mi je, bre, više od njih" - izjavio je, navodno, Nikola.

Kako će se ova priča dalje odvijati preostaje da se vidi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>