Region

Svet

Zlata Đurković obradila hit pokojnog pevača! (VIDEO)

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Zlata Đurković, obradila je hit pokojnog pevača Darka Radovanovića u znak sećanja na njega, a evo šta kaže o njihovom poznanstvu! 

Zlata Đurković obradila hit pokojnog pevača! (VIDEO) Screenshoot/InstagramZlata Đurković je tokom boravka u rijalitiju istakla svoj fenomenalni osećaj za muziku, pa je svojim glasovnim sposobnostima mnoge cimere pogodila pravo u srce.


Nakon izlaska iz Bele kuće, Zlata Đurković je rešila da se pozabavi muzičkom karijerom, koja je počela da se kreće uzlaznom putanjom.

Ona je odlučila da sa svojim bendom obradi pesmu preminulog pevača Darka Radovanovića koji je pesmu ,,Ako je do mene" snimio sa pevačicom Ivanom Selakom u duetu.

"Godinu dana pre tužne sudbine Darka, kolega Koce sa Zlatibora i ja smo ga upoznali u Đenovicima gde je radio u jednom od eminentnih klubova.Volimo ovu pesmu, pa smo moj Active band i ja odlučili da snimimo obradu za nju i ponovo je ''oživimo''. Bio je veliki umetnik i čast mi je bila poznavati ga. A pesma traje i traje."- izjavila je Zlata za Pink.rs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlata Djurkovic Official (@zlatadjurkovic) on Aug 6, 2019 at 12:29pm PDT

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>