Region

Svet

Jelena Đoković: Suprotnosti, neslaganja, ćutnje, greške, uspesi...

Često na Instagramu deli svoje životne mudrosti. Jelena Đoković otvorila dušu i oduševila pratioce svojim rečima. Suprotnosti, neslaganja, ćutnje, greške, uspesi... sve je to put ljubavi!

Jelena Đoković: Suprotnosti, neslaganja, ćutnje, greške, uspesi... Screenshoot/InstagramSupruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena, često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram ima običaj da deli svoje stavove i razmišljanja, kao i životne lekcije. Jelena Đoković se ovoga puta opuštala u prirodi, a samo ograda delila ju je od crnog konja koji ju je fascinirao. Tim povodom Jelena je podelila sa pratiocima jedan veoma zanimljiv tekst:

"Prvo sam pomislila u sebi “Šta će nam ova ograda između?”, ali sam ubrzo dobila vrlo mudar odgovor. Još me čeka dug put učenja o poštovanju i prihvatanju. Poštovanje i prihvatanje razlika, suprotnosti, neslaganja, ćutnje, grešaka, uspeha... sve je to put ljubavi. Meni se čini da je svaka životinja za nas veliki učitelj i drago mi je što u životu imam toliko divnih malih i velikih drugara među njima, i što sam osetila tu bezuslovnu ljubav i prihvatanje baš od njih. A sad je na meni da idem tim putem svaki dan, a ne samo kad meni odgovara. Kome još u životu može biti dosadno sa samim sobom, haha, toliko posla i prostora za učenje."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>