Region

Svet

Pevačica Ana Nikolić proslavila drugi rođendan ćerke Tare!

Ružičasta zabava za divan dan! Pop pevačica Ana Nikolić proslavila je za vikend drugi rođendan ćerke Tare, koju je dobila u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. 

Pevačica Ana Nikolić proslavila drugi rođendan ćerke Tare! Screenshoot/InstagramPresrećna mama je svojoj mezimici organizovala zabavu za "divan dan", na kojoj je sve bilo u ružičastoj boji, a čestitku joj je uputila na "Instagramu":

"Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav. Ti si svi moji razlozi, moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja, moje majmunče, moja Tararira, ili kako ti kažeš Tala, moj ponos i najveća životna nagrada. Sećam se, kao da je bilo maločas, kada su mi te prvi put doneli, bila si tako mala, a tako savršena. Srećan ti drugi rođendan, draga moja malena devojčice."

 

Ana Nikolić  je podelila i fotografiju nove tetovaže, na kojoj se vidi da je na ruci istetovirala datum rođenja male Tare. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>