Svet

Region

Glumica Selma Bler u modricama i bez kose priznala da se plaši!

Glumica je objavila veoma emotivan post na svom profilu na Instagramu u kojem je sa svojim pratiocima podelila kako prolazi kroz vrlo težak period u životu. Selma Bler u modricama i bez kose priznala da se plaši!

Glumica Selma Bler u modricama i bez kose priznala da se plaši! Screenshoot/InstagramOva 47-godišnja glumica objavila je veoma emotivan post na svom profilu na Instagramu u kojem je sa svojim pratiocima podelila kako prolazi kroz vrlo težak period u životu.

"Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se. Želim svoju mamu. Želim. Okupaću se. I plakati. Početak je težak. Moram da zapamtim" - napisala je Selma uz fotografiju na kojoj se vide noge sa modricama.

 

Selma Bler je zbog lečenja i tretmana pre dva meseca napustila Kaliforniju i otputovala u inostranstvo, ali sve vreme lečenja Selma javno govori o svojoj bolesti i obaveštava svoje pratioce o svom zdravstvenom stanju, ali i patnji kroz koju prolazi. Ona je na Instagram postavila još jednu fotografiju ispod koje je napisala:

"Imam ovu krastu na glavi već dva meseca. Stoji mi kao i moja nova ćelava glava. Nije me briga ni za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pevaću drugu pesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotografije."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>