Region

Svet

U Budvi pretučena Dragana Mitar! Glava joj je u zavojima!

U Budvi pretučena Dragana Mitar! Glava joj je u zavojima, a napadači su za sada nepoznati. Bivša zadrugarka se dan pre susrela sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem ali nema argumenata da njega krivi.

U Budvi pretučena Dragana Mitar! Glava joj je u zavojima! Screenshoot/InstagramNepoznati napadači ispred jedne zgrade nekoliko puta su udarili u glavu pesnicama bivšu zadrugarku Draganu Mitar, koja se nalazi u Budvi na odmoru.

Kako se navodi, iako se uprkos zabrani prilaska tamo ipak susrela sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem i njegovom novom devojkom, ne može argumentovano da ga okrivi, ali joj nije nimalo drago što je i on tu.

"Susret se desio u jednom butiku i on je odmah izašao jer ne sme da ima ikakav kontakt s njom. Već sutradan ona je napadnuta ispred svoje zgrade kada je u večernjim satima krenula do prodavnice. Dragana nije videla ko je s leđa udara jer je bio mrak, ali kada je zavrištala, dva momka su pobegla. Olja Bajrami čula je viku, odmah je istrčala iz stana i zatekla preplašenu Draganu, kojoj je zatim ukazana pomoć"

Dragana je kasnije i viđena sa prevojem oko glave, ali nije želela da komentariše situaciju. Svakako, kako se navodi, priznala je da joj nije drago što je njen muž u Budvi, jer je on ranije fizički i psihički zlostavljao.
 

Mesec dana pred suđenje Zoran Marjanović najavljuje potpuni obrt! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>